Salade van zoete aardappel met feta en koriander

Salade van zoete aardappel met feta en koriander

Nodig:
1 kg zoete aardappels, geschild en in blokjes
5 eetlepels olijfolie
2 theelepels komijnpoeder
2 theelepels korianderpoeder (ketoembar)
2 eetlepels rode wijnazijn
1 sjalotje, gesnipperd
2 eetlepels honing
150 gram gemengde sla
1 lente-/bosui, in ringetjes
1 handje verse koriander, gehakt
75 gram feta

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de aardappels met 1 eetlepel olie, komijn, korianderpoeder, zout en peper. Rooster de aardappels in de oven in ca. 35 minuten goudbruin. Neem uit de oven en laat afkoelen. Klop intussen een dressing van de rest van de olie, de azijn, sjalot en honing. Meng de aardappel met de sla, bosui, dressing en koriander.

Bron: EMTE

 

Man it's good!

Avocadosalade

Lees meer...

Aardappelsalade met munt en yoghurtdressing

Lees meer...

Meer inspiratie?

Verkrijgbaar bij

Exclusief verkrijgbaar bij AH.