
Pittige salade van mango en ananas voor de BBQ
Nodig:
2 mango’s (niet te rijp)
1/2 ananas
1/4 bosje verse koriander
4 eetlepels Chili & Cocos sauce
2 eetlepels geraspte kokos
Sap van 1/2 citroen
Bereidingswijze:
Schil de mango en snijd grove plakken van het vruchtvlees langs de schil af. Snijd de schil van de ananas, verwijder de kern en snijd het vruchtvlees in grove plakken. Leg de plakken ananas en mango op de gloeiende barbecue, rooster ze ongeveer 2 minuten en draai ze om. Laat nog enkele minuten roosteren en schep voorzichtig met een spatel van de barbecue. Verdeel over een mooie schaal en schenk er de Chili&Cocos sauce over. Sprenkel er het citroensap over en strooi er de blaadjes koriander overheen. Bestrooi tenslotte met de geraspte kokos.
Bron: EMTE
Verkrijgbaar bij
Exclusief verkrijgbaar bij AH.
