Pittige salade van mango en ananas voor de BBQ

Pittige salade van mango en ananas voor de BBQ

Nodig:
2 mango’s (niet te rijp)
1/2 ananas
1/4 bosje verse koriander
4 eetlepels Chili & Cocos sauce
2 eetlepels geraspte kokos
Sap van 1/2 citroen

Bereidingswijze:
Schil de mango en snijd grove plakken van het vruchtvlees langs de schil af. Snijd de schil van de ananas, verwijder de kern en snijd het vruchtvlees in grove plakken. Leg de plakken ananas en mango op de gloeiende barbecue, rooster ze ongeveer 2 minuten en draai ze om. Laat nog enkele minuten roosteren en schep voorzichtig met een spatel van de barbecue. Verdeel over een mooie schaal en schenk er de Chili&Cocos sauce over. Sprenkel er het citroensap over en strooi er de blaadjes koriander overheen. Bestrooi tenslotte met de geraspte kokos.

Bron: EMTE

 

Man it's good!

Avocadosalade

Lees meer...

Aardappelsalade met munt en yoghurtdressing

Lees meer...

Meer inspiratie?

Verkrijgbaar bij

Exclusief verkrijgbaar bij AH.