Aardappelsalade met munt en yoghurtdressing

Aardappelsalade met munt en yoghurtdressing

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 230 °C. Snijd de aardappelen in parten van 4 cm. Schep ze in een kom om met de olie en wat zout, leg ze op een licht ingevette bakplaat en rooster ze ca. 20 min. in de oven. Snijd ondertussen de muntblaadjes fijn en meng met de yoghurt, mayonaise en de chilipeper tot een dressing. Pers de knoflook erboven. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Neem de aardappelparten uit de oven, leg op een schaal en laat even afkoelen. Schenk de dressing over de aardappelen, bestrooi met de chilipeper en besprenkel met de olie. Eet de salade lauwwarm.

Bron: AH

 

Man it's good!

Avocadosalade

Lees meer...

Pittige salade van mango en ananas voor de BBQ

Lees meer...

Meer inspiratie?

Verkrijgbaar bij

Exclusief verkrijgbaar bij AH.