Geroosterde groenten met balsamicodressing

Geroosterde groenten met balsamicodressing

Nodig:
2 aubergines (in lange plakken)
1 rode paprika (in grove stukken, zonder zaadjes)
1 groene paprika (in grove stukken, zonder zaadjes)
1 gele paprika (in grove stukken, zonder zaadjes)
2 courgettes (in lange, dunne plakken)
4 tomaten (gehalveerd)
2 eetlepels olijfolie
1 bol mozzarella (in stukjes)
2 teentjes knoflook (fijngehakt)
16 groene olijven (gehalveerd, zonder pit)
1 eetlepel kappertjes
2 eetlepels balsamicoazijn
100 milliliter olijfolie

Bereidingswijze:
Besprenkel de plakken aubergine, paprikastukken, courgetteplakken en tomaten met de olijfolie en bestrooi met zout. Verhit de barbecue. Rooster de tomaten op de snijkanten en leg ze op een schaal. Rooster de overige groenten goudbruin.
Maak een dressing van de knoflookteentjes, groene olijven, kappertjes, balsamicoazijn en olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Besprenkel de groenten met de dressing en bestrooi met mozzarellastukjes.

Bron: EMTE

 

Man it's good!

Groentenspiezen met kruidenolie

Lees meer...

Geroosterde zoete wortel

Lees meer...

Meer inspiratie?

Verkrijgbaar bij

Exclusief verkrijgbaar bij AH.